Bericht versturen
Contacteer ons
Jane Jing

Telefoonnummer : 0086-15632941168

WhatsApp : +8613930940297

Hebei Xingjiu Vehicle Technology Co., Ltd.

Innovatie verandert de wereld

  • Hebei Xingjiu Vehicle Technology Co., Ltd.
  • Hebei Xingjiu Vehicle Technology Co., Ltd.
  • Hebei Xingjiu Vehicle Technology Co., Ltd.
  • Hebei Xingjiu Vehicle Technology Co., Ltd.
  • Hebei Xingjiu Vehicle Technology Co., Ltd.
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië
Type Business: Fabrikant, Exporteur, Handelsmaatschappij
Merken Meacool Aantal werknemers 100~120
Jaarlijkse omzet 5000000-10000000 Opgericht Jaar 2006
Export pct 60% - 70%
Inleiding

Hebei Xingjiu Vehicle Industry Sci-tech Co., Ltd. is gevestigd aan de Qiangjiu Road in de industriële zone Hegumiao, Pingxiang County, Xingtai City, provincie Hebei, China.Ons bedrijf is een high-end kinderproducten productie ondernemingWij zijn gespecialiseerd in de productie en verkoop van diverse fiets accessoires, kinderfietsen, kinderwagen, plastic speelgoed voor kinderen en elektrisch speelgoed voor auto's.Ons bedrijf beslaat een oppervlakte van 11000 vierkante meter.Het bedrijf heeft een compleet managementteam, strenge geavanceerde productietechnologie, strikt kwaliteitsmanagementsysteem, sterke technische kracht, complete testapparatuur,en redelijke prijzen om te voldoen aan de verschillende behoeften van de klant.

Het bedrijf voldoet aan het certificaat 9000:2008 en zijn producten hebben de CCC/CE-certificering behaald.,en geëxporteerd naar overzeese markten zoals Zuidoost-Azië, Zuid-Amerika, Oost-Europa, Oceanië en Afrika.

Geschiedenis

In 2006 werd Hebei Xingjiu Industry Sci-tech Co., Ltd. opgericht.onderzoek en productie van fietsen en accessoires uitvoeren.

In 2010 verliet hij de groep en werd een zelfstandige in onderzoek en productie.

In 2016 heeft onze fabriek de ISO9000-certificering behaald en heeft deze tot op de dag van vandaag voortgezet.

In 2017 is het handelsmerk BMBB geregistreerd en productiezaken voor kinderwagen en elektrisch speelgoed toegevoegd.

In 2019 werd het handelsmerk MEACOOL geregistreerd.

2024We zullen sterker zijn en onze klanten meer kwaliteitsproducten leveren.

China Hebei Xingjiu Vehicle Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Dienst

We hebben een sterk managementteam, geavanceerde productietechnologie, brandstoftestapparatuur, flexibele werkmethoden, redelijke prijzen en gekwalificeerde producten.en we kunnen voldoen aan de behoeften van verschillende markten.

Vanwege de rationele structuur, het fijne materiaal, de stevigheid en duurzaamheid zijn onze producten populair op zowel binnenlandse als buitenlandse markten. Onze producten zijn op veel buitenlandse markten verkocht.We hebben onze producten geëxporteerd naar Zuidoost-Azië.Zuid-Amerika, Oost-Europa, Oceanië, Afrika en andere gebieden.
Voor constructieve jaren heeft ons bedrijf het IS 9001:2008 certificaat gepasseerd en CCC / CE certificaten voor onze producten verkregen. Met goede service en reputatie,We verwelkomen klanten van binnen en buitenland van harte om ons te bezoeken..
China Hebei Xingjiu Vehicle Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0
Ons Team

De leden van onze ontwerp- en ontwikkelingsafdeling hebben meer dan 20 jaar ervaring in productiebeheer en hebben hun eigen unieke inzichten in productdetails.Het bedrijf organiseert jaarlijks deelname aan meerdere tentoonstellingen, zowel nationaal als internationaal., zodat elk lid kan zorgen voor real-time updates van zijn producten en zich aanpast aan de marktvraag.

China Hebei Xingjiu Vehicle Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

De productie- en kwaliteitsinspectieafdelingen van de onderneming vervullen hun respectieve taken en werken met elkaar samen.Zorg ervoor dat elk product dat aan klanten wordt geleverd, laag voor laag wordt geïnspecteerd en voldoet aan de nationale CCC-vereisten.

China Hebei Xingjiu Vehicle Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

China Hebei Xingjiu Vehicle Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

  • - Nee.

    -